Sayfalar

Powered By Blogger

1 Mart 2010 Pazartesi

DÜŞÜNDÜĞÜM DE Kİ DÜŞÜNCEM


DÜŞÜNDÜĞÜMDE DÜŞÜNDÜĞÜM DÜŞÜNCEYİ GERÇEKTE DÜŞÜNÜYORMUYUM YOKSA DÜŞÜNMÜYORMUYUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

insanın düşüncelerinin zihnindeki oluşumu ve beyninin içindeki dolaşımını düşünmek bir işletim sistemindeki gibi dosyalar arasındaki boşluklarda akışmasını algılamak gibi yada uçsuz ufukları görebildiğini düşünmek gibi algılanamazmı.??

düşüncemizi kapatıpta iç güdülerimizle ne kadar yaşayabiliriz.??

böyle bir yapıya girsek nasıl bir tanımlama getirilebilir.??

kapatıp derken yani olaylara ve tanımlayamıyacağımız oluşumları düşünmemeye gayret göstererek kendimizi yormadan bitkiselmi olurdu biraz tanımlaması.??

düşünceler tüm hızıyla kuşatırken zihnimiz diye tanımladığımız benliğimizi ,düşünülen bir monoton tek düzelikmidir yoksa çılgınlaşan hayvani isteklerimizi doygunlaştıran durdurulmaz dolu dizginliğimidir.

yoksa kendi yabancılığımızın bir sınırı olmadığının sınırsızlığımızı, bir noktada durdurmakmıdır.? düşünmek adına ilkelliklten uzak evrenselliklerden bir pay nasiplenememekmidir ...??????????????

ya bu beyindeki işlemci görevini sadece kendi oluşturduğu salt değerler üzerinde yapıyorsa işlemini ..?

ya anakartı ile uyumlu değilse bu işlemci anakart eski kalmışda yeni işlemci taktı ise gerekli işlevini yapabilirmi içindeki uyumsuzluklar ile ..?

devamlı bir hata mesajı vermezmi..?

belkide ön belleğini açacak komutu bile veremez.? hiç çalışmaz belkide .çalışıyormuş gibi görünen fanlardır belkide,görsellikte hareketli olan ve gürültülü çalışan ..!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder