Sayfalar

Powered By Blogger

23 Şubat 2010 Salı

YOĞUŞMALI FİKİRLERİN SEYRELTİ DÜZLEMİNDEKİ KIYTIRIK LAF EBELİĞİ


daralan geniş alanların baskıcı ve gittikçe de pres yapmaya başlayan medcezir ikileminde ,sınıf farklılıklarının arasında da sıkıntı ve öfke çoğaltan etkileşimlere: durrrrr artık ..!
ideolojilerinide al git...!
demek;hayatın sosyal platformunda güncel aktiveteleri sıkcı edilgenliği ile gelen rutin bunaltılarını paylaşarak yada aktivitelere enjekte olacak yoğunlaşmalarda hayata ve kişilere karşı bir duruşla çılgın yada monotonsal düzlemde seyrelen hislerin anlamsızlaşacağı banal yada sanal gelen tüm dürtüleri başka bir kanala geçme davranışında çoklu anlam bozuklukları yansıtacaktır

yoğuşan belkide bunaltıların biriktiği etkisinin ters dönderen beynimizde hangi olguları hangi doğrulukta değerlendirebileceğimizin doğrusal analitik kriterlerini belirlemede ki yanlı yaklaşımlarımızın sorgulamasında yatmaktadır kim bilir.

sanırsallıkların tam bir ifade biçimi olmayan boyutlarında ki tekliği üç boyutta gözlemleme açısını genişleten ayrıntılar olur ki bu minik ayrıntılardan oluşur tüm bütünlükler ve temelini bu kadar sağlam atmıştır çünkü ayrıntılar kadar güçlü oluşum olamaz.

kısmi küçümsemelerin büyükleşen baskıları olur bazı zamanlarda ilk anda vurdumduymaz yanımızla ittiriverdiğimiz umursamazlık ,umursanan bir dumur olarak çoğaltır kendini ve yığınlaşmış bir kar topunu büyüyen şeklini alır ,sonrada büyür büyür ve tam patlayacağımız vakit :dur diye bir uyarı anında durdurur aslında durmak için bahaneler arıyan yanımız bulmuştur bahanesi ve durmuşuzdur dumdurak

yılgın bir durumu ile yansıdığı zaman hayat ,bıkkınlaşan anlık endişeler oluyor tersyüz olduğunda tüm fikirler çıkınılası ve içinden kaçınılası arasında düşünülürken bezdirgenliğin kıvrak yamışmasından kıvrak bir hareketle sıçrama yapmak dururken bıkkınlaştırdığımız bunaltılarımızı çoğalttığımız nedenine yoğunlaştıkça tüme varımdan kaçma kaypaklığımızıda barındırmalı ki gittikçe boğulan vede girdaplaşan merkez olmamak gerek.

duygularınla yoğunlaşan fikirlerin çevreleyen merkezinden çıkma arzusunda olmadığın için olabilir
yada analama mekanizmanı tam olarak adapte etmediğindende olabilir
olasılıklarda çoğaltılabilir
çoğalan öfkeler olmadıkça ,dingin fikirler de duruluklarla arınılabilir etkileyenlerden

fikirler kendi içinde devingenleşip ,hırslarla büyürken ,hırsını gelip alacak birinin ateşli gözlerinden çıkan kıvılcımlar sarar belkide .

alabildiğince uzaklaşan yarınları tuıtup çekmek adına bir koşturmaca, bırakmaz yine uçukılaşan fikirlerin tutulmaz yanları olur belkide ,tuttuğunu zannederken

fikirler gittikçe yoğuşurken, kavramları anlamlarından uzak yakınlıklarda yanılgısını hissettirmeden bir üretim içinde bulundururken kişiyi ,alıp başını gitmiş cümlelerin çarpıp sektiği kayaların taş olduğunu zannederken, kavramında kilitlenmiş kelimeler özgürlük diye bağrıştırdığı sessiz seslerini çoğaltırlar.

ve türeyen görsellikten yığınlaşmış tümceler, ayrışık durur. karmaşa başlamıştır bir kere merkezinde ürettikçe başkalaşır anlamsızlıklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder